Световните издания разкриха новината, че актрисата Анджелина Джоли редовно слага рога на съпруга си Брад Пит! Новината е наистина изненадваща, тъй като двамата даваха вид, че имат здраво и сплотено сем
Анджелина Джоли редовно изневерява на Брад Пит

Анджелина Джоли редовно изневерява на Брад Пит

Световните издания разкриха новината, че актрисата Анджелина Джоли редовно слага рога на съпруга си Брад Пит! Новината е наистина изненадваща, тъй като двамата даваха вид, че имат здраво и сплотено семейство, но явно това е било само преструвка.

Близки до звездната двойка са изненадани, защото никой не е очаквал подобно поведение от страна на Джоли. Съпругът й Брад Пит заставаше зад нея и я подкрепяше безусловно през последните години, които бяха доста тежки за актрисата. Припомняме, че преди време тя взриви обществеността с изявлението, че е предприела двойна мастектомия заради риск от развитие на рак на гърдата. Дори и в този тежък момент, Пит остана до съпругата си.

Оказва се обаче, че госпожата явно не таи особена благодарност към именития си съпруг и редовно му изневерява. Джоли си падала по по-млади мъже, но не отказвала и на представители на третата възраст. Злите езици твърдят, че през леглото й са минали десетки мъже от всякакви възрасти, нейни колеги, спортисти и неизвестни мъжаги.

Медиите очакват реакцията на Брад Пит, който за момента оказва коментар. Запознати твърдят, че един евентуален развод би бил много сложен и дълъг заради богатството на двамата и заради попечителството над децата им. Лигавалник ще ви информира за развитието на драмата.

Анджелина Джоли редовно изневерява на Брад Пит

Анджелина Джоли редовно изневерява на Брад Пит

Вашата реакция?

Коментирай