С оглед на създалата се паника и ситуацията в банковата система, лидерът на ГЕРБ, който е и виден финансов и банков специалист, реши да даде няколко практични съвета на гражданите. Пред Лигавалник Борисов заяви, че трябва да се действа
Бойко Борисов съветва: Дръжте парите си в Бурканбанк

Бойко Борисов съветва: Дръжте парите си в Бурканбанк

С оглед на създалата се паника и ситуацията в банковата система, лидерът на ГЕРБ, който е и виден финансов и банков специалист, реши да даде няколко практични съвета на гражданите. Пред Лигавалник Борисов заяви, че трябва да се действа бързо и организирано, ако искаме да спасим спестяванията си.

Първият съвет на Бойко е да изтеглим до стотинка всички пари, които кътаме в банките, независими, че по този начин може да реализираме загуби. „Това не е важно, важното е да не даваме възможност на банкерите да откраднат парите ни”, обяснява той.

А какво да правим с тези пари, след като ги изтеглим? Експертът във всички области Борисов има отговор и на този въпрос: „Дръжте ги в Бурканбанк. Това е най-доброто решение.”

Бат’ Бойко разяснява, че наличието на пари в буркани в жилищата на хората ще стимулира творческото мислене на крадците и организираната престъпност, но и на обикновените граждани. Първите ще кроят планове как да ги откраднат, а вторите – как да се защитят.

Борисов отново използва появата си по телевизията, за да декларира готовността си да стане и служебен, и редовен премиер, защото по думите му „няма друга експертна личност, която да е достатъчно подготвена за този пост.”

Бойко Борисов съветва: Дръжте парите си в Бурканбанк

Бойко Борисов съветва: Дръжте парите си в Бурканбанк

Вашата реакция?

Коментирай