Известните естрадни изпълнители Катя и Здравко, популярни като дует „Ритон” се развеждат след над 35 години семеен живот! Въпреки че в последните години естрадните величия уверяваха публиката в семейното си щастие и здравия си брак, близки
Дует Ритон се развеждат

Дует Ритон се развеждат

Известните естрадни изпълнители Катя и Здравко, популярни като дует „Ритон” се развеждат след над 35 години семеен живот! Въпреки че в последните години естрадните величия уверяваха публиката в семейното си щастие и здравия си брак, близки до двойката източници разкриха за Лигавалник, че двамата се развеждат.

Катя и Здравко се запознават през вече далечната 1975 г. в Консерваторията, където и двамата учат. Оттам започва шеметната им кариера и брака им. През всички тези години двамата са не само семейство, но и работят заедно.

Пред свои приятели Здравно обяснил, че именно фактът, че са постоянно заедно и в къщи, и на работа довел до разрив в отношенията им. Ставало все по-трудно да изтърпяват прищевките и желанията си.

Злите езици обаче говорят, че причина за разлъката им след толкова години е системни изневери от страна на Здравко. Катя търпяла дълго време, но накрая й писнало и решила, че не си струва да се подлага на тези унижения. Затова тя взела нелекото решение да подаде молба за развод.

Запознати очаквам процеса да не е никак лек, заради имуществото на двойката и натрупаните през годините финансови средства. Не е ясно дали дует „Ритон” ще продължи да съществува, но вероятно Катя и Здравко ще се отдадат на кратка творческа пауза, за да преосмислят бъдещето си.

Дует Ритон се развеждат

Дует Ритон се развеждат

Вашата реакция?

Коментирай