Предвид милионите свои почитатели и верни поклонници, канадският тийн идол Джъстин Бийбър обяви, че основа своя църква и религия. Очаква се хиляди фенове на Бийбър да сменят вярата си и да се присъединят към църквата н
Джъстин Бийбър основава своя църква

Джъстин Бийбър основава своя църква

Предвид милионите свои почитатели и верни поклонници, канадският тийн идол Джъстин Бийбър обяви, че основа своя църква и религия. Очаква се хиляди фенове на Бийбър да сменят вярата си и да се присъединят към църквата на звездата.

Религията ще носи името „бийбъризъм” и водещо в нея ще бъде култа към личността на 20-годишния певец. Ще се канонизират всички негови изцепки, а пиенето на алкохол, шофирането с превишена скорост и приемът на наркотични вещества ще се считат за крайно религиозни дейности, доказващи силната вяра на хората.

Канадското правителство сензационно обяви, че бийбъризмът ще бъде официално вписан в регистъра на вероизповеданията в страната, защото новата религия дава отличен пример на подрастващите. Очаква се скоро да започне изграждането на църковни средища, като идеята е в тях да се проповядват основите на новото духовно учение, а самият Бийбър да изнася литургии пред екзалтираните поклонници.

Много държави по света вече обявиха, че ще последват примера на Канада и ще легализират новата религия. Сред тях изненадващо за мнозина е и Русия. САЩ обаче не са така ентусиазирани и се обявиха пред това преклонение към чужди лидери. От комисията по религиозните въпроси обявиха, че имат много свои звезди, които могат да основат духовни учения и разкриха, че в момента се създават постулатите на религия, почитаща Риана.

Джъстин Бийбър основава своя църква

Джъстин Бийбър основава своя църква

Вашата реакция?

Коментирай