Лигавалник разбра от свои доверени източници, че родните поп-фолк певици буквално са се побъркали от страх заради магии и проклятия. Не е известно каква е причината за паниката в гилдията, но дамите се страхуват, че зложелатели могат да им направят чер
Фолк певиците луднали от страх заради магии

Фолк певиците луднали от страх заради магии

Лигавалник разбра от свои доверени източници, че родните поп-фолк певици буквално са се побъркали от страх заради магии и проклятия. Не е известно каква е причината за паниката в гилдията, но дамите се страхуват, че зложелатели могат да им направят черна магия или да използват тъмните сили по друг начин, за да им навредят.

Това довело до опашки пред приемните на най-прочутите гледачки и врачки в страната. Фолкаджиийките се надпреварват да посещават маговете, за да са сигурни, че не им е направена никаква магия или за да противодействат на съществуващо проклятие.

Певиците плащали луди пари, за да разберат дали някой зложелател или завистник не им е направил магия. Ако се окажело, че магия наистина има, давали още повече пари на врачките, за да развалят заклинанието. Ако пък маговете установили, че засега няма направена магията, повечето поп-фолк изпълнителки пожелавали да им се изпълни специален ритуал, който отблъсква злите сили и привлича добра карма. Разбира се, за този ритуал се също се охарчвали значително.

Според наши източници мълвата за магиите тръгнала от една певица, която се оплакала, че нито личния, нито професионалния й живот вървели както трябва. Тя споделила със свои колежки, че смята да посети врачка, а впоследствие се оказало, че имала направена магия. Уплашените, най-известните дами в чалгата се втурнали по врачки, убедени, че и те може да са станали жертви на лоши заклинания.

Фолк певиците луднали от страх заради магии

Фолк певиците луднали от страх заради магии

Вашата реакция?

Коментирай