Една от най-горещите през последните месеци двойки е на път да се разпадне с гръм и трясък, твърдят източници на Лигавалник. Става въпрос за най-добрия български тенисист Григор Димитров и рускинята Мария Шарап
Гришо зарязва Шарапова заради калпав секс

Гришо зарязва Шарапова заради калпав секс

Една от най-горещите през последните месеци двойки е на път да се разпадне с гръм и трясък, твърдят източници на Лигавалник. Става въпрос за най-добрия български тенисист Григор Димитров и рускинята Мария Шарапова. Причината за това не е натовареният им график и честите пътувания, които пречат на романтичните им срещи, а…калпав секс.

Българинът се оплакал пред колеги тенисисти, че Маша не успявала да го задоволи в леглото. Търпял през цялото това време заради нейната известност и заради прекомерния интерес към тях, който постоянно вкарва Гришо в новините. За негова изненада, част от познатите му тенисисти потвърдили думите му за липсата на умения в леглото на рускинята, като по този начин без да искат признали, че и те имали сексуални приключения с русокосата тенисистка.

Григор признава, че цялата му връзка с Маша е предварително планирана и много добре обмислена. Най-актуалната в момента спортна звезда на България решил да се изстреля на върха на славата, като се забърка в интимности с колежка. Вариантите пред него били многобройни, включително и сестрите Уилямс. Като ценител на красотата обаче Гришо предпочел Шарапова заради по-добрата й външност. Не подозирал обаче, че Маша не става за нищо между чаршафите.

Въпреки всичко обаче планът на младокът изглежда успява, защото името му е известно по целия свят. Сега спокойно може да се отърве от некадърната Шарапова и да забие ново гадже.

Гришо зарязва Шарапова заради калпав секс

Гришо зарязва Шарапова заради калпав секс

Вашата реакция?

Коментирай