Всички сме чували за бабините рецепти и природните лекове, а голяма част от нас дори са ги използвали и са получавали отлични резултати. Сега Лигавалник ви предлага още една изпитана рецепта, която се препоръчва от топ
Козметици препоръчват супер ефективен лек за акне

Козметици препоръчват супер ефективен лек за акне

Всички сме чували за бабините рецепти и природните лекове, а голяма част от нас дори са ги използвали и са получавали отлични резултати. Сега Лигавалник ви предлага още една изпитана рецепта, която се препоръчва от топ козметици не само у нас, но и по света – лечение на акне с кокоши изпражнения.

На пръв поглед може и да звучи меко казано странно и неприятно, но според специалистите лекът е изключително ефективен и не изисква сериозни парични вложения, за разлика от супер скъпите козметични продукти, които често нямат никакъв ефект. Нужни са ви само малко кокоши изпражнения, които трябва да намажете по предварително почистеното си лице. Оставете ги върху кожата си в продължение на 10-12 часа, а след това измийте с вода и почистващ продукт. Повтаряйте процедурата по 5-6 пъти седмично и съвсем скоро лицето ви ще се изчисти от грозните пъпки.

За по-гнусливите ще кажем, че красотата изисква жертви. Кокошите изпражнения съдържат специални вещества, които успокояват акнето и го елиминират. Това лечение е изпробвано и от редица български и  чуждестранни знаменитости. Пробвайте и сами ще се уверите в силата на кокошите изпражнения. 

Козметици препоръчват супер ефективен лек за акне

Козметици препоръчват супер ефективен лек за акне

Вашата реакция?

Коментирай