Мъж от Норвегия хвана жена си в изневяра, след като случайно я видя в Google Earth. Фредерик Биркеланд търсил маршрут в софтуера на Google, когато неочаквано зърнал съпругата си в прегръдките на непознат мъж. Разярен от постъпката на невярната си жена,
Мъж хвана жена си в изневяра в Google Earth

Мъж хвана жена си в изневяра в Google Earth

Мъж от Норвегия хвана жена си в изневяра, след като случайно я видя в Google Earth. Фредерик Биркеланд търсил маршрут в софтуера на Google, когато неочаквано зърнал съпругата си в прегръдките на непознат мъж. Разярен от постъпката на невярната си жена, той веднага подал молба за развод.

Фредерик съобразил да принтира сателитните изображения, защото от Google редовно подменят информацията и снимките могат да изчезнат. Според него и адвоката му това е достатъчно доказателство за изневярата на съпругата му Хилде и съдът трябва да ги приложи към делото.

Невярната съпруга обаче контраатакува мъжа си и го обвини, че използва пиратска версия на Google Earth. Хилде заплашва, че ще заведе дело срещу гиганта, ако от Google не вземат мерки срещу съпруга й. Според нея компанията е нарушила основните й човешки права и е нарушила личното й пространство.

От компанията все още отказват коментар по случая, но в свое изявления обявиха, че щом дадено действие се извършва на публично място, то въпросът с личното пространство и ненамесата в него е доста спорен.

Ситуацията е прецедент в историята на норвежкия съд. Следващото дело е насрочено за след 4 месеца, когато се очаква развитие по случая.

Мъж хвана жена си в изневяра в Google Earth

Мъж хвана жена си в изневяра в Google Earth

Вашата реакция?

Коментирай