Наскоро станахме свидетели на поредната циркова проява на български политици. Делян Пеевски беше викнат в Цацаратурата, където той има известно влияние, за бъде разпитан, защо е заплашвал Цветан Василев с Убийство. Разпит едва ли е имало, Цацаров прост
Пеевски: Цоко не ми даде заем!

Пеевски: Цоко не ми даде заем!

Наскоро станахме свидетели на поредната циркова проява на български политици. Делян Пеевски беше викнат в Цацаратурата, където той има известно влияние, за бъде разпитан, защо е заплашвал Цветан Василев с Убийство. Разпит едва ли е имало, Цацаров просто искаше да каже „видяхте ли Пеевски е при нас, той не ни казва какво да правим“. Според нас не е имало и реални заплахи със смърт. Сценарият е следния:

Когато открива Лафките и партията на авера си Бареков, Пеевски има нужда от допълнително финансиране. Покрай последните издания на изборите, той е похарчил доста от бюджета си за фейсбук страници, чрез които да пропагандира евангелието Доганово. Финансите му са много застрашени, но предприемчивият депутат намерил решение.

Разбира се, той решил да се обърне към Цоко Василев, който се прави на банкер в КТБ. Цоко попитал Бойко, своята най-добър дали да даде парички на Пеевски и разбира се, отговора бил отрицателен. Боко се оказва доста конфликтна личност.

Говори се, че сумата, която щял да плати Дельо за убийството на Цветан, е 5 милиона долара. Надали братче! Пеевски и неговият партньор Бареков са много закъсали за пари. Все пак да не забравяме, че Бюрека нямаше да раздава кебапчета, но щом Пеевски отрязва финансирането, нещата се променят. Първоначалните планове да се раздават питки със зелен хайвер се провалиха, жалко. Макар че, като се замисля, това го ядем 15 години.

Ехх, какво да се прави. Ще следим с интерес какво се случва с тази група от колоритни господа. Междувременно, вие може да подкрепите хората в нужда, като изпратите SMS на номер 12494 с текст PARLIAMENT. Дари левче, дай възможност на Бареков да нахрани ромите! В знак на благодарност ще получиш поздравителен СМС лично от Ники Бюреков.

Пеевски: Цоко не ми даде заем!

Пеевски: Цоко не ми даде заем!

Пеевски: Цоко не ми даде заем!

Пеевски: Цоко не ми даде заем!

Пеевски: Цоко не ми даде заем!

Пеевски: Цоко не ми даде заем!

Вашата реакция?

Коментирай