Читател на Лигавалник се свърза с нас, за да ни разкрие ексклузивна информация, набирана от него и негови съмишленици години наред. Андрей Тошев от Провадия е убеден, че пороите, които заливат България, и останалите бедствия, които „удрят”
Пороите и бедствията – план за намаляване на световното население

Пороите и бедствията – план за намаляване на световното население

Читател на Лигавалник се свърза с нас, за да ни разкрие ексклузивна информация, набирана от него и негови съмишленици години наред. Андрей Тошев от Провадия е убеден, че пороите, които заливат България, и останалите бедствия, които „удрят” различни части на света, са добре измислен план, който цели населението на Земята да бъде намалено и хората да бъдат държани под контрол.

На пръв поглед теорията на Тошев звучи като поредната конспирация, но българинът има документи и доклади, които подкрепят безапелационно думите му. 52-годишният мъж от години се интересува от тази тема. Член е на световни организации с милиони последователи, чиято цел е да откриват данни, които доказват теориите им.

Сред документите на мъжа от Провадия има тайни доклади на ЦРУ и НАСА с гриф „строго секретно”. В тях се казва, че световното население нараства с прекалено бързи темпове и това ще доведе до сериозно проблеми, затова трябва да бъдат взети мерки. Висшестоящи ръководители от целия свят решили да поддържат населението в норма чрез създаването на различни природни бедствия – урагани, земетресения, наводнения, цунами и т.н. Всичко това е възможно благодарение на тайни технологии, които са развити на много високо ниво.

Бедствията се организират в различни региони, за да не са концентрирани само на едно място. Според Тошев в момента България попада в зона, в която контролирано се правят порои и наводнения. Тошев и неговите съмишленици от страната и света знаят кой ще е следващия засегнат регион, но засега отказват да го съобщят.

Пороите и бедствията – план за намаляване на световното население

Пороите и бедствията – план за намаляване на световното население

Вашата реакция?

Коментирай