Лигавалник разполага със сензационна и ексклузивна новина, която е достъпна единствено за нашите читатели! Сергей Станишев изненада за поред път цялата държава, след като на таен брифинг обяви пред съпартийци, че
Сензационно: Станишев напуска БСП по волята на Моника!

Сензационно: Станишев напуска БСП по волята на Моника!

Лигавалник разполага със сензационна и ексклузивна новина, която е достъпна единствено за нашите читатели! Сергей Станишев изненада за поред път цялата държава, след като на таен брифинг обяви пред съпартийци, че напуска БСП! Лидерът на Столетницата счита, че няма какво повече да направи за партията и страната. Според него социалистическата партия се раздира от вътрешни скандали и той трябва да спасява кожата си. Информацията е предоставена от присъстващ на брифинга член на партията, който обаче пожела да остане анонимен. Ще споменем само, че става въпрос за устата дама, която не за първи път прави сензационни разкрития и е известна с безупречния си външен вид.

Не е ясно обаче както ще предприеме Станишев оттук нататък. Лично той споделил пред свои довереници, че действията му са изцяло продиктувани от настроенията на съпругата му Моника. Сега Серж отново очаква нейното решение за това как ще се развие политическата му кариера. Според слуховете Моника не иска да се мести в Брюксел, затова Станишев вероятно ще се откаже от мястото си в Европейския парламент. Говори се, че Моника е добра приятелка с майката на Делян Пеевски и двете жени заедно скроили нов политически тандем, който ще се яви на предсрочните избори – Станишев и Пеевски.

Сензационно: Станишев напуска БСП по волята на Моника!

Сензационно: Станишев напуска БСП по волята на Моника!

Вашата реакция?

Коментирай