Сигурно сте чували, че дъвченето на дъвка уголемява гърдите, а навярно дори сте пробвали. Години наред този слух е обект на голяма дискусия и има както своите почитатели, така и своите върли противници. Най-после обаче учените успяха категорично да док
Учени доказаха: Дъвченето на дъвка уголемява гърдите

Учени доказаха: Дъвченето на дъвка уголемява гърдите

Сигурно сте чували, че дъвченето на дъвка уголемява гърдите, а навярно дори сте пробвали. Години наред този слух е обект на голяма дискусия и има както своите почитатели, така и своите върли противници. Най-после обаче учените успяха категорично да докажат, че дъвченето на дъвка в действително води до уголемяване на женския бюст.

Група учени от университета в Токио правят дългогодишни проучвания, в които взимат участие стотици доброволци. Те биват разделени в няколко контролни групи, като част от жените дъвчат дъвка средно по 10-12 часа на ден, други – само по 5-6 часа, а трети не дъвчат изобщо. Всички жени се хранят с една и съща храна и водят еднакъв начин на живот. За около четири месеца и половина ежедневно дъвчене жените от първата група увеличават бюста с един размер, а тези от втората група – с почти половин. Дамите, които не дъвчат дъвки, нямат никаква промяна в размера на гърдите.

Експериментът е повторен многократно с жени от различни възрасти и различни етнически групи, за да се гарантира коректността на резултатите. Откритието е голям против, защото доказва, че женският бюст може да се увеличи по евтин, природен и най-важното, напълно безопасен начин.

Учени доказаха: Дъвченето на дъвка уголемява гърдите

Учени доказаха: Дъвченето на дъвка уголемява гърдите

Вашата реакция?

Коментирай