Плеймейтката Николета Лозанова е в шок! За неин ужас се оказа, че силиконът в гърдите й бил дефектен. Ни-Ло разбрала за проблема сама, след като в имплантите й се образували бучки и неравности. Притеснена, тя посетила гръдния си хирург, който направил
Ужас: Силиконът на Николета Лозанова бил дефектен

Ужас: Силиконът на Николета Лозанова бил дефектен

Плеймейтката Николета Лозанова е в шок! За неин ужас се оказа, че силиконът в гърдите й бил дефектен. Ни-Ло разбрала за проблема сама, след като в имплантите й се образували бучки и неравности. Притеснена, тя посетила гръдния си хирург, който направил всякакви изследвания и в крайна сметка установил, че става въпрос за проблем със силикона.

Единственото решение е имплантите да бъдат сменени, но Николета нямала пари за операция. Съпругът й Валери Божинов отказал да я финансира, защото му било писнало от прищевките й. Николета споделила през сълзи със свои дружки, че сега няма средства за операция, а гърдите й изглеждали ужасно. Плеймейтката се срамувала да се появява на публични места, защото вида на бюста й бил страховит.

Няколко приятелки на Ни-Ло й обещали да помогнат с малко пари, които тя да им върне след време, но въпреки щедростта им, Николета пак не може да събере нужната сума. Моделката е изпаднала в депресия, а Валери въобще не се трогва от ситуацията.

Николета се страхува да не изгуби професионалните си ангажименти, които са пряко свързани с външния й вид. Тя иска да направи операцията за смяна на дефектния силикон възможно най-бързо, за да може да се възстанови до началото на новия телевизионен сезон. Все пак Ни-Ло има свое предаване и трябва да изглежда безупречно на екрана.

Ужас: Силиконът на Николета Лозанова бил дефектен

Ужас: Силиконът на Николета Лозанова бил дефектен

Вашата реакция?

Коментирай