Бутик Арена представя...
Момичета, раят на дамските обувки официално е открит! Дръжте се да не припаднете...

Аз като всяка една дама обожавам да пазарувам обувки – ботуши, боти, маратонки, кецове, на токчета, на платформи – всичко, което попада в категорията. Обувките за мен са и дреха, и аксесоар. Обичам да пазарувам по Интернет, обичам да пазарувам в мола, обичам да пазарувам от магазините на марките – НАВСЯКЪДЕ.

Скоро обаче попаднах на нещо, което ми направи много силно впечатление. Представите ми за пазаруване на дамски обувки онлайн се преобърнаха. Става на въпрос за бутик „Арена“. Съвсем спокойно мога да кажа, че намерих моя рай на обувките.

Ще си кажеш „Какво толкова му е различното?“. Има не една и две отличителни черти, но това, което ме впечатли е асортимента. Говорим за повече от 3000 различни модела модерни дамски обувки. Всичко е налично на склад – над 100 000 чифта са на наше разположение, дами… Не е ли невероятно?

Всеки един каприз може бъде задоволен. И понеже знам, че често не сме много добри във вземането на решения от рода на „Тези или тези?“, трябва да ви успокоя, че на наше разположение е екип от 16 души – консултанти, дизайнери, фотографи, модели, мениджъри и прочие.

Добре, че вече не трябва да разчитам на гаджето, защото до гуша ми е дошло от отговори от типа „И двете ти стоят еднакво добре, мило...“ или „Ти си знаеш по-добре от мен!“.

Сега ще ти покажа моите любими придобивки от „Арена“:

Мислех да го оставя като изненада, но ще ти кажа, че там ще откриеш и уникални рокли… Мъжете ще са ти много благодарни, ако се сдобиеш с една от тях!

Вашата реакция?

Коментирай