Дженифър Лопес, която от скоро няма свой приятел, показа, че много отчаяно иска патрньор поне в леглото. Поредното и разочарование в любовта и носи само самота, тя пари си има. Преди два дни, поп изпълнителката се раздели с Каспър Смарт, с който имаха дв
Загорялта Дженифър Лопес си търси гадже!

Загорялта Дженифър Лопес си търси гадже!

Дженифър Лопес, която от скоро няма свой приятел, показа, че много отчаяно иска патрньор поне в леглото. Поредното и разочарование в любовта и носи само самота, тя пари си има. Преди два дни, поп изпълнителката се раздели с Каспър Смарт, с който имаха двегодишна връзка. Или приятелките са научили името му и се подиграват, или размерът наистина им значение.

В търсене на новият си мачо, тя не закъсня и  вече засне нова фото сесия в стил „обладай ме“ в хотелската си стая в Ню Йорк. Трябва да призная, че тя е наистина една яка кака. За съжаление нямам нито смешно име, нито пукната стотинка. Фото сесията е дело на Дон Халман. Фотографът я заснел за направата на обложка за новият и албум, който предстои да излезе след седмица. Как ли не й е налетял, да не би да е хомо?
 

Тя е на само 44 години и показва перфектното си тяло във визия, която доста хора биха сметнали за небрежна. И аз смятам, че щеше да е по-добре без нея, ама уви. На снимките, тя не е нацапана с грип, а акцентът уж е над буйната и руса коса, макар и да се съмнявам. Кой мъж ще акцентира върху косата? Не отговаряйте!

На фотосите тя е с тесни дънки (ето на това трябва да се фокусира) и топ с черно бели райета и дълъг ръкав. На няколко от снимките тя е до прозореца. Сигурно оглежда за някое парче на улицата. Във вторник, в Интаграм, тя качи своя снимка на която бе написано: „Усмивки... животът е хубав, а аз съм си същата. „AKA“ излиза само след 7 дни. Бразилия, идвам!“ Дали да не отида в Бразилия, може и да се получи между нас.

Тя не скрива вълнението си около продължението на музикалната си кариера. В последният си студиен проект тя работи с батките Крис Браун и Френч Монтана. Първият не е баш батка по телосложение, аа с успех натупа бившата си жена Рияна. Тя твърди, че не смесва личния си живот със професионалният, аа аз не го вярвам. 

Загорялта Дженифър Лопес си търси гадже!

Загорялта Дженифър Лопес си търси гадже!

Загорялта Дженифър Лопес си търси гадже!

Загорялта Дженифър Лопес си търси гадже!

Вашата реакция?

Коментирай