Перфектната дограма е от Алумин Дизайн ООД
Зимна градина - перфектната мечта на една ръка разстояние

Зимната градина е нещо,което все повече хора искат да имат за себе си. Причините за това може да самного. От една страна може да имате вечно зелена, цветна и ароматна градинапрез цялата година. Може да се насладите на чаша чай или кафе, независимо отусловията навън. Може да прекарате невероятно време с приятели, близки, роднинии колеги.

Зимната градина може да се направи като отделнасграда, но може да бъде и част от вече готова сграда. Изработва се основно отстъкло, за да предава повече светлина. При изработката се мисли за защита натоплината, достатъчно естествена светлина и естетичен външен вид. Може да секаже, че най-основното нещо, с което се работи е дограма за прозорци

Ако до един момент този типсъоръжение не беше много популярно за средни човек, в собствения му дом, тосега цените стават все по-привлекателни и достъпни за всички. Не е нужно даимате ресторант, бизнес сграда или нещо подобно, за да имате зимна градина.

Ако имате покрив, балкон, веранда, апартамент, къща,въобще някакъв тип имот, нищо друго не ви спира да сбъднете мечтата си. Има различни дограма цветове, различнипрофили, различни стъклопакети. Всяко едно архитектурно решение е напълнореално.

Това е един доста сложенпроцес, понякога дълъг, но носи удоволствие за дълги години. Особено, ако седоверите на професионалистите от Алумин дизайн ООД.

Сдобийте се със стая от домаси, в която да посрещате гости, да прекарвате време след тежкия работен ден, азащо не и да си направите басейн или джакузи. Зимната градина може да сепроектира по всякакъв начин – ограничението е само във въображението и нуждитеви.

 

 

Вашата реакция?

Коментирай