Всеки път на плажа се сблъсквате с човека с металотърсача, децата, копаещи навсякъде, кученца, които търсят съкровище. Ето 16 неща, които никога не би повярвал, че са намерени на плажа.
16 невероятни неща, които хората са намерили на плажа /1 част/

1. Зъби от акула

Зъби от акула diply.com

Трудно е да се сдобиете с тези невероятни и редки артефакти , те всъщност никога не падат от живи акули, което означава, че вероятно са на хиляди или милиони години!

2. Нуестра Сеньора де Аточа

Нуестра Сеньора де Аточа diply.com

Корабът бил натоварен с толкова голямо съкровище, за натоварването на което са били необходими два месеца преди отплаването през 1622 г. Аточа корабокрушира край бреговете на Флорида и се считал за изчезнал до 1985 г., когато Мел Фишър намерил останките. Златото, бижутата, диамантите и индигото са били оценени на $ 450 милиона.

3. Патенца!

Патенца! diply.com

Странното нещо е, че тези гумени патенца се появили с хиляди по плажовете в целия свят. Те са били намерени в Шотландия, Хавай и Нюфаундленд и много други. Те всъщност се използват, за да покажат на учените приливните посоки.

4. Гигантски Лего човек.

Гигантски Лего човек. diply.com

Сериозна находка с 8 фута височина и тежаща 100 килограма. Лего човеци са били изхвърлени на четири отделни плажа по света.

5. Самолетни останки.

Самолетни останки. diply.com

Чистач на местен плаж Ла Реюниън Айлънд в Индийския океан просто търсил подходящ камък, с който да стрие чилито си, като се натъкнал на отломки от самолет, които решават тайната на липсващият полет MH370.

6. Ръчно рисувано изкуство

Ръчно рисувано изкуство diply.com

Иска ни се да имахме повече информация за тези съкровища, но знаем само, че  са били открити в Мароко и са невероятни.

7. Част от ракета.

Част от ракета. diply.com

Намерено на плажа във Форт Лодърдейл, Флорида, това голямо парче вероятно е от ракета Галилео Сателит на Европейския съюз.

8. Златни монети и четиридесет фута златна верига!

Златни монети и четиридесет фута златна верига! diply.com

Грандиозна находка! Отново край бреговете на Флорида е открито злато на стойност един милион долара само на петнадесет фута под водата!

Вашата реакция?

Коментирай