Липсологията е сравнително нова псевдонаука, която тълкува личностни черти чрез анализ на формата на устните. Водеща експерт твърди, че в 30 годишната си практика е установила забележителни корелации между личностни черти и характеристики на устните.
Какво могат да издадат устните за вас? Изумително!

1.

diply.com

Устните могат да бъдат тълкувани по тези четири области - естествената линия, Купидоновия лък, ъгъла и Сълзата. Вариантите в размера, формата, плътността и контурите на тези зони, определя как може да се възприема  вашата личност.

2. Устни във формата на сърце

Устни във формата на сърце diply.com

Жените с устни с формата на сърце са романтични и имат усет към блясъка. Те са изключително креативни, енергични, интелигентни и  имат бърз ум. Те също имат силна воля и са упорити. 

3. Тънки устни

Тънки устни diply.com

Жените с тънки устни са малко по- антисоциални. Те са яростно независими и искат да контролират събитията. Много са амбициозни и обикновено са преуспяващи. Те имат чувствителна и грижовна страна.

4. Широки устни

Широки устни diply.com

Широката усмивка е показател за високо енергичен и отворен характер. Това ги прави много социални, така че те са склонни да имат много приятели. Те са чудесни лидери. Те също са перфекционисти. Вашата реакция?

Коментирай