От години в публичното пространство се носят какви ли не слухове за фигурата на Мария Игнатова. Според някои тя страдала от анорексия, а според други имала проблеми с метаболизма и затова била толкова слаба. Лигавалник обаче научи тайната на перфектнат
Мария Игнатова поддържа фигура с много секс

Мария Игнатова поддържа фигура с много секс

От години в публичното пространство се носят какви ли не слухове за фигурата на Мария Игнатова. Според някои тя страдала от анорексия, а според други имала проблеми с метаболизма и затова била толкова слаба. Лигавалник обаче научи тайната на перфектната фигура на хубавицата – много секс.

Русокосата водеща и актриса разкрила пред приятелки, че с половинката й Димитър Рачков най-редовно мачкат чаршафите. Те са двойка от няколко години, а пред това време вестниците ги разделяха и събираха многократно. Мария обаче споделила, че отношенията им с Рачков са идеални и се радват на страстен любовен живот. Именно редовния секс й помагал да поддържа оптимално тегло. Мария не се подлагала на никакви диети, защото креватните упражнения й били достатъчни.

Тя казала на дружките си, че все още е толкова силно влюбена в Рачков, колкото и в началото на връзката им. Засега двамата не възнамерявали да имат свое дете, но това не пречило на отношенията им и на страстта им. Мария разкрила, че правят секс почти всеки ден, а понякога дори по два пъти. Тя похвалила Рачков и споделила, че е истински звяр в леглото. В момента й било много трудно, защото заради кастингите на X Factor двамата били раздели дълго време. Липсата на интимности не й се отразявала добре и Игнатова страдала за любимия си.

Мария Игнатова поддържа фигура с много секс

Мария Игнатова поддържа фигура с много секс

Вашата реакция?

Коментирай