Всеки ден българските зрители са принудени да гледат родните политици и депутати по различните телевизии, а на всичкото отгоре те често тормозят и сънищата на мнозина. Какво означава, когато ни се присъни Станишев, Костов или Орешарски? Лигавалник ви п
Политически съновник

Политически съновник

Всеки ден българските зрители са принудени да гледат родните политици и депутати по различните телевизии, а на всичкото отгоре те често тормозят и сънищата на мнозина. Какво означава, когато ни се присъни Станишев, Костов или Орешарски? Лигавалник ви представя най-новия политически съновник, който ще ви обясни какво да очаквате, ако на сън видите някои от родните политици.

Ако ви се присъни Орешарски, значи току-що съставеното правителство няма да издържи дълго и управлението му ще бъде белязано от протести. В случай, че Бойко Борисов ви се яви на сън, скоро ще ви се наложи да пътувате по магистрала.

Ако Иван Костов навести сънищата ви, ще си имате вземане-даване с приватизирани заводи и фондове. Присъни ли ви се Ахмед Доган, ще бъдете заобиколени от обръчи от фирми и ще разпределяте пари.

В случай, че в съня ви се яви Меглена Кунева, или ще започне режим на тока заради затворените блокове на АЕЦ Козлодуй, или ще си купите европейска стока с лошо качество. Ако пък ви се присъни Делян Пеевски, ще хапнете свинско месо.

Ако сънищата ви бъдат навестени от Сергей Станишев, ще се превърнете в мъж под чехъл. Сънувате ли Радан Кънев, ще ви се наложи да работите в екип.

Политически съновник

Политически съновник

Политически съновник

Политически съновник

Политически съновник

Политически съновник

Вашата реакция?

Коментирай