Хиляди почитатели на чалгата в България са потресени от ексклузивната новина – поп-фолк дивата Преслава спира да пее! Родената в Добрич певица потвърди тъжната вест пред Лигавалник, след като слухът обикаля стран
Преслава спира да пее!

Преслава спира да пее!

Хиляди почитатели на чалгата в България са потресени от ексклузивната новина – поп-фолк дивата Преслава спира да пее! Родената в Добрич певица потвърди тъжната вест пред Лигавалник, след като слухът обикаля страната от вчера.

Причина за това е, че Преслава иска коренно да промени начина си на живот. Писнало й от славата, светлините на прожекторите и феновете. Искала отново да бъде обикновеното момиче, което била преди да стана едно от най-известните лица в страната.

Плановете на Преслава са да смали гърдите си, да свали екстеншъните и силикона в устните, и да се слее с обикновените хора. Известната певица ще учи право и медицина в два различни университета в София и Варна. Убедена е, че ще се справи с тежката задача и твърди, че има да наваксва години от живота си, които отдала на музиката.

Феновете на чалгата приемат новината със сълзи на очи. Те са отчаяни, че вече няма да се радват на красивия глас на Преди и ще се лишат от светлия й пример за подражание. Фейсбук профилът й беше залят от сърцераздирателни послания. В отговор Преслава обеща да направи един прощален концерт на националния стадион „Васил Левски”. Цените на билетите ще се от 130 до 370 лв. и организаторите очакват пропуските да се разграбят в първите минути след пускането им в продажба.

Преслава спира да пее!

Преслава спира да пее!

Вашата реакция?

Коментирай