Само ден след годишнината от смъртта на Краля на попа Майкъл Джаксън става ясно, че идолът на милиони хора по света всъщност е жив и здрав! Джако се намира на закътан остров в Тихия океан в компанията на още много
Сензационно: Майкъл Джаксън е жив!

Сензационно: Майкъл Джаксън е жив!

Само ден след годишнината от смъртта на Краля на попа Майкъл Джаксън става ясно, че идолът на милиони хора по света всъщност е жив и здрав! Джако се намира на закътан остров в Тихия океан в компанията на още много знаменитости, които светът счита за покойници!

Лигавалник се свърза с Джон Грийн – американецът, който пръв пусна този слух. 30-годишният мъж бил на пътешествие с приятели, когато случайно се отзовава на въпросния остров. Интересен факт е, че островът не е отбелязан на картите и за него знаят ограничен брой хора, които снабдяват обитателите му с храна и провизии.

Грийн обяснява, че освен Джако, на острова е видял още Кърт Кобейн, Уитни Хюстън и дори Елвис Пресли. Младият мъж бил силно шокиран от видяното и не успял да направи снимки, с които да докаже думите си. Според него причина за цялата тази масова заблуда и оттеглянето на звездите на острова е желанието им да останат извън светлините на прожекторите и вероятни финансови проблеми. Те инсценират смъртта си, за да останат на върха на славата си, без феновете им да се разочароват от тях. Грийн се надява отново да посети острова, този път оборудван със снимачна техника, за да може да докаже на света, че думите му са истина.

Сензационно: Майкъл Джаксън е жив!

Сензационно: Майкъл Джаксън е жив!

Вашата реакция?

Коментирай