Учени доказаха, че популярната в България шкембе чорба е мощен афродизиак, който действа стимулиращо както при мъжете, така и при жените. В нашата страна шкембето се консумира масово след препиване с алкохол, за да се неутрализира махмурлука. Оказва се
Шкембе чорбата – мощен афродизиак и за двата пола

Шкембе чорбата – мощен афродизиак и за двата пола

Учени доказаха, че популярната в България шкембе чорба е мощен афродизиак, който действа стимулиращо както при мъжете, така и при жените. В нашата страна шкембето се консумира масово след препиване с алкохол, за да се неутрализира махмурлука. Оказва се обаче, че любимата на мнозина чорба има и възбуждащ ефект.

Учени от БАН от няколко години изследват състава на шкембето и дори провеждат някои експерименти с представители на двата пола, за да наблюдават на практика резултата от консумацията на чорбата. Някои от съставките на ястието имат силен стимулиращ ефект, който води до повишаване на мъжките и женските полови хормони, а оттам – на мощна възбуда.

Според учените от БАН родната шкембе чорба може да се използва като ефективен лек за хора, страдащи от различни сексуални проблеми. Експертите са на мнение, че шкембето бързо ще измести фармацевтичните медикаменти, защото не само наистина работи, но е вкусно, напълно безопасно и много по-евтино.

Един от учените от екипа, проучващ свойствата и действието на шкембе чорбата, обяви, че тепърва предстоят нови изследвания и тестове, но препоръча на всички, които искат да прекарат една незабравима и страстна нощ, да похапнат от вкусната чорба, преди да се отдадат на романтика. За мнозина вечерята с шкембе с чесън едва ли е най-добрата представа за страстна и романтична вечер, но предвид резултатите от проучванията, си струва да хапнете една купа шкембе преди креватната гимнастика.

Шкембе чорбата – мощен афродизиак и за двата пола

Шкембе чорбата – мощен афродизиак и за двата пола

Вашата реакция?

Коментирай