Световната здравната организация и здравните власти по света алармираха за сериозен риск от епидемия от Ебола. За щастие в момента България не е пряко застрашена, но има опасност болестта да се разпространи с бързи темпове. Откъде обаче се взе този вир
Вирусът Ебола изпуснат от тайна лаборатория

Вирусът Ебола изпуснат от тайна лаборатория

Световната здравната организация и здравните власти по света алармираха за сериозен риск от епидемия от Ебола. За щастие в момента България не е пряко застрашена, но има опасност болестта да се разпространи с бързи темпове. Откъде обаче се взе този вирус? Екип на Лигавалник тръгна по петите му и направи шокиращи разкрития.

Според наши източници вирусът е изпуснат от тайна лаборатория на САЩ в африканска държава. Засега не е ясно къде точно се намира лабораторията. Знае се само, че в нея работят учени не само от Америка, но и от друг страни, и че в обекта се правят страховити опити, затова съществуването и работата в лабораторията се пазят в строга тайна.

Вирусът Ебола е изпуснат при един от експериментите. Неусетно са заразени няколко души от поддържащия персонал, които бързо разпространяват болестта. Докато учените разберат какво става, в града пламва малка епидемия. Нещата обаче се развиват бързо и скоро целият свят се оказва застрашен.

Американските власти категорично отричат съществуването на такава лаборатория, но запознати и експерти в областта разкриват, че там се държат под контрол и други опасни вируси, някои от които са познати на човечеството, а други са специално разработвани като вид биологично оръжие.

Вирусът Ебола изпуснат от тайна лаборатория

Вирусът Ебола изпуснат от тайна лаборатория

Вашата реакция?

Коментирай