Ако си мислите, че Волен Сидеров е изчезнал от публичното пространството, грешите. Партията му и той самият не влизат в Парламента и почти не се изявяват в телевизионни предавания и интервюта, но можете да ги видите по партийната телевизия. Последната
Волен Сидеров прави риалити за живота си

Волен Сидеров прави риалити за живота си

Ако си мислите, че Волен Сидеров е изчезнал от публичното пространството, грешите. Партията му и той самият не влизат в Парламента и почти не се изявяват в телевизионни предавания и интервюта, но можете да ги видите по партийната телевизия. Последната гениална хрумка на Сидеров е да направи риалити за своя живот, което също ще се излъчва по неговия ТВ канал.

До дни на екран ще се появи риалити предаването, което ще ни показва всяка минута от деня и нощта на лидера на Атака Волен Сидеров. Идеята е лично на Сидеров, който смята, че привържениците на партията имат нужда да го виждат всеки ден.

„Хората, които подкрепят възгледите на Атака, ще могат да видят, че във всяка една минута на денонощието работя за тях и за партията. Те със сигурност имат нужда да ме виждат ежедневно”, заяви Сидеров.

Екипът на риалити предаването ще следва Волен Сидеров навсякъде: по време на обиколки из страната, на срещи със симпатизанти, на партийни събрания, в моменти на отдих и срещи с приятели.

Според депутати и близки съратници на Сидеров от партията, хората ще видят, че техният лидер живее съвсем обикновено.

„Всички ще могат да видят какви заведения посещава Волен, колко пари харчи и как се държи с хората”, разясняват хора от Атака.

Очаква се предаването да има висок рейтинг и да изпревари дори утвърдени риалити формати с много почитатели в България.

Волен Сидеров прави риалити за живота си

Волен Сидеров прави риалити за живота си

Вашата реакция?

Коментирай