Българска компания ще се опита да превземе и италианския пазар
Българска компания ще се опита да превземе и италианския пазар

Българска компания ще се опита да превземе и италианския пазар

Едва ли има българин, който да не знае какво е Winbet. Марката се вижда на игрищата и екипите на много спортисти, присъства много силно в ежедневието ни. Много българи са имали поне малък допир с нея като клиенти. В случай, че все пак не знаете, ще ви разкажем за какво става въпрос, с помощта на Eurobet365. Ще обявим и нещо много важно и, което е повод за гордост. Winbet влиза много ударно на италианския пазар. Пожелаваме им много успехи в прославянето на България и българския бизнес.

Кой е собственикът на Winbet?

Платформата се управлява от фирмата Уин Бет Онлайн ООД. Тя е регистрирана за първи път през 2011 година. Признак, че става въпрос за много сериозна организация е фактът, че това е една от малкото компании, които отговаря на големите изисквания за лицензиране. Разбери повече за Winbet Italia.

Компанията работи не само онлайн, но предлага и забавления във физическите си обекти. Те работят под шапката на друго дружество, но в пълен синхрон. Физическите заведения имат над 10-годишна история, а онлайн порталът се ражда през 2015 година.

Как се стигна до развитието и успехите на Уинбет?

Възходът в предлагането на услугите е геометричен. С всяка година сайтът става дом на множество нови играчи. От една страна заради наличието на лиценз, от друга заради много конкурентните предложения. Конкуренти дори на най-големите световни компании в бранша.

Много голям фактор за това е вътрешното развитие на компанията. Под формата на поддържането на екип от много умели технически специалисти, например. Или пък наличието на много високо квалифицирани служители, които се занимават с поддръжката за клиентите.

Полагат се неимоверни усилия за предлагането на още и още форми на забавления в различните секции на платформата. Някои от тях са ексклузивни за Уинбет и не могат да бъдат открити на друго място. Нещо, което ще помогне много за спечелването на италианските клиенти. Нещо, по което Winbet се диференцира от конкурентите си, е наличието на много опит в индустрията с реални локации. Много от наученото там се прилага успешно в онлайн варианта на залите.

Няма как да пропуснем и наличието на маркетинг на световно ниво. От ръководството не пестят средства за търсене на нови хоризонти. Много от приходите се заделят и за спонсориране на аматьорски и професионални клубове, спортни федерации, различни състезания. Подпомагането на спорта е в кръвта на Уинбет. Scommesse Winbet се прави от тук.

И може би най-важното за клиентите. Отделят се много усилия и ресурси за стимулиране на клиентите, с предоставянето на всякакви по размер и вид бонуси и подаръци. Ежедневно можем да получим нещо за участието си в игрите на Уинбет.

Вашата реакция?

Коментирай