Празничните и почивни дни свършиха, затова ви очаква една пълна работна седмица. Лигавалник ви предава думите на звездите, за да сте информирани какво ви очаква: Овен – ще си останете все такъв голям смотаняк, без приятели и без гадже, така че тази седми
Седмичен хороскоп: 11.05-17.05.2015

Седмичен хороскоп: 11.05-17.05.2015

Празничните и почивни дни свършиха, затова ви очаква една пълна работна седмица. Лигавалник ви предава думите на звездите, за да сте информирани какво ви очаква:

Овен – ще си останете все такъв голям смотаняк, без приятели и без гадже, така че тази седмица няма да се различава особено от миналата.

Телец – криете се от всички свои приятели и роднини, защото им дължите пари. Цяла седмица ще си пиете ракията сам.

Близнаци – няма нужда да стоите цяла седмица навън под дъжда, косата ви няма да порасне до петите.

Рак –маскирате се на красиво миловидно момиченце, за да ви харесат хората, но мустаците и сплъстената ви коса провалят целия план.

Лъв – най-добрият ви приятел ще избяга с жена ви, а вие ще почерпите по този повод.

Дева – ще си купите пиячка с последните пари, които ще успеете да вземете от баба ви, след като я излъжете успешно.

Везни – чудите се защо никой не харесва селфитата ви във Фейсбук, на които се вижда косматия ви корем и мръсните ви крака.

Скорпион – ще имате много по-голям шанс да си хванете гадже, ако спрете да се тъпчете с чесън и престанете да носите плетени обувки.

Стрелец – притеснени сте за здравето си, защото за първи път нямахте желание да се напиете в почивните дни.

Козирог – ще се явите на шофьорски изпит за 17-ти път и най-вероятно ще ви дадат книжка, защото на изпитващия му писна от вас.

Водолей – не прекалявайте с пиенето, защото пак може събудите с непознат травестит в леглото, точно както миналата седмица.

Риби – карате без книжка и въобще не ви пука дали правите нарушения или не, защото и без това няма какво да ви вземат като ви хванат.

Седмичен хороскоп: 11.05-17.05.2015

Седмичен хороскоп: 11.05-17.05.2015

Вашата реакция?

Коментирай