Лигавалник ексклузивно научи, че терористи са започнали да обучават и използват котки за своите акции, тъй като котките имало по 9 живота и можели да се използват многократно. Тази практика станала много популярната в различните терористични групи. Те на
Терористи използват котки заради 9-те им живота

Терористи използват котки заради 9-те им живота

Лигавалник ексклузивно научи, че терористи са започнали да обучават и използват котки за своите акции, тъй като котките имало по 9 живота и можели да се използват многократно.

Тази практика станала много популярната в различните терористични групи. Те наемали дресьори на животни, които да обучават котките. След обучението ги изпращали по задачи. Предимството на писаните било, че имали по девет живота и спокойно можели да бъдат използвани по няколко пъти, което не било възможно с останалите бойци.

„Котките имат по девет живота, затова са особено подходящи за терористичните организации, тъй като могат да се използват многократно“, коментират разбирачи.

Мъркащите животинки притежават и други ценни качества, освен многото си животи. Те могат да се промъкват безшумно и никой не се усъмнява, че мацата е терорист.

Практиката с използването на котки-терористи става все по-популярна, което ще изостри вниманието на властите към котките по улиците. Те обаче несъмнено са отличен избор на терористите си, защото могат да бъдат използвани поне 9 пъти. Това е особено рентабилно за терористичните организации.

Терористи използват котки заради 9-те им живота

Терористи използват котки заради 9-те им живота

Вашата реакция?

Коментирай